• Lávaköves masszázs
  • Állapotfelmérés
  • Kontrollvizsgálat
  • Injekciós kezelés
  • Masszázs
  • Kineziotape sportolóknak
  • Végtagi masszázs
  • Természetgyógyászat
  • Fizioterápia

Rólunk

Dr. Bálint Anita vagyok, reumatológus szakorvos. 2014-ben költöztünk férjemmel és kislányunkkal Debrecenből Diósgyőrbe. Orvosdoktori diplomámat 2003-ban szereztem a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Általános Orvos Karán cum laude (4,50) minősítéssel. Ezt követően 3 évig a Debreceni Egyetem Doktori Iskola 8. PhD programjának nappali tagozatos PhD hallgatója voltam a DEOEC Sebészeti Intézet Sebészeti Műtéttani Tanszékén. Szakvizsga felkészülésemet Reumatológia szakirányon 2006-ban kezdtem a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Belgyógyászati Intézet III. Sz. Belgyógyászati Klinikáján. Reumatológia szakvizsgámat 2012-ben szereztem a Debreceni Egyetem Reumatológia Tanszékén. Ezt követően több helyen is végeztem reumatológiai szakorvosi és magánorvosi tevékenységet, mint az Erzsébet Fürdő Gyógyászati és Szűrőközpont Miskolc, Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház Szentes, Bács-Kiskun Megyei Kórház Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Oktatókórháza Kecskemét, Szent Lázár Megyei Kórház Salgótarján. 2018. májusában tettem le második, háziorvostan szakvizsgámat.

Miskolcon Reumatológiai szakrendelésemen új gyógymódokkal és alternatív terápiás lehetőségekkel várom szeretettel minden régi és új paciensemet. 


Szőlősi Péter vagyok, gyógy- és sportmasszőr, természetgyógyász. Egyetemi tanulmányaimat kulturális és vizuális antropológia szakon végeztem, 1999-ben. Már a tanulmányaim alatt érdekeltek a távol-keleti kultúrák, szokások és a tradicionális gyógyítás. 14 év belügyi szolgálat után elérkezettnek láttam az időt, hogy végre csak azzal foglalkozhassam, ami tényleg érdekel. Gyógy- és sportmasszőri végzettséget szereztem, és elvégeztem az állami természetgyógyászati képzést valamint az általános egészségügyi asszisztensi képzést is. Mindezek mellett már sikeres vizsgát tettem Hagyományos Kínai Orvoslásból, kinezio- és acutape terápiából, MD orvosi kollagén terápiából, speciális keleti masszázstechnikákból és köpölyözésből.  

Jelenleg a természetgyógyászati szakvizsgámra készülök, amely az alternatív mozgás- és masszázsterápiát foglalja magában.   2017. szeptemberben kezdtem el a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Ápolás és betegellátás alapszak gyógytornász szakirányán főiskolai képzésemet. 

 

Kapcsolat

Dr. Bálint Anita

REUMATOLÓGIA MAGÁNRENDELÉS: 

MEDICOVER KLINIKA MISKOLC

3530 Miskolc, Mindszent tér 3.

Kedd:   13.00-17.00

Péntek: 12.00-14.00

Bejelentkezés: +36 1 465 3100


Szőlősi Péter

Gyógy- és Sportmasszázs, Természetgyógyászat

Rendelési idő: 

Megbeszéléstől függően.

Bejelentkezés:

Mobil: +36-30/789-9027

E-mail: szolosi.peter@index.hu